top of page

Galerie

Propagace a promo akce!


Propagace se rozjela na plné obrátky :) děkujeme všem co nám pomáhají!!!


Pokud nás chcete ale opravdu podpořit a bydlíte v okolí Mrače na Benešovsku či v Praze a máte možnost někde legálně umístit náš plakát, vyvěste plakát alespoň v A4 verzi či pokud máte možnosti v A3 verzi!


Volně šiřitelný plakát v A3 velikosti si můžete stáhnout zde: 1url.cz/ktdby


Za každé dobrovolné vylepení plakátu všem moc děkujeme <3


Od Brandýsa či Turska, přes Jenštejn po Klamovku či Pražačku, po Benešov, Čerčany, Davli, Týnec nad Sázavou, Zbořený Kostelec, Čtyřkoly a mnoho dalších zajímavých míst a obcí, jsme vylepovali naše plakáty a roznášeli letáky. Plakáty visí všude, dokonce až ve vzdáleném Táboře či na Kvildě nás lidé podpořili. Mnoho přátel, kolegů či majitelů z provozoven, obchodů či rekreačních center z Prahy a Středních Čech, nám pomohlo vyvěsit naše plakáty. Rádi bychom touto cestou všem těm, kteří nám to umožnili, srdečně poděkovali za možnost vyvěsit náš informační plakát či leták tu za okno provozovny, tu na vrata podniku!



Podnikli jsme také mnoho promo-akcí ve prospěch bitvy na Mrači. Ve spolupráci s Uličník gymem jsme předvedli něco málo na Klamovce ke dni dětí a s tím spojili naše pozvání na naši akci.


V Jenštejně jsme uspořádali menší klání, k velké radosti dětí a hrůze některých dospělých :D a trénink našeho sportovního HMB klubu Pragae Meretrices jsme spojili s promo akcí ve prospěch bitvy na Mrači. Také v Tursku jsme něco málo předvedli ke dni státního svátku připomínající skon Mistra Jana Husa, tak snad se někdo přijde podívat!


A aby si každý dokázal představit, jaká podívaná ho čeká, vytvořili jsme promo-video z pohledu jednoho z našich bojovníků abyste pochopili o čem ten náš turnaj vlastně bude! Půjde zajisté o nemilosrdný boj o absolutní vítězství! Máte se na co těšit ...

Další galerie
bottom of page