top of page

Galerie

Mrač na Startovači!


Bitva Mrač Startovač - sponzoring

Vážení přátelé, pojďme společně vytvořit tradiční kulturní a sportovně-historickou akci na mezinárodní úrovni! Podpořte prosím finančně naše úsilí stvořit téměř přesnou rekonstrukci středověké bitvy z období pozdního středověku a plno-kontaktního rytířského turnaje s mezinárodní účastí! Kulturní událost jako je ta naše se bohužel bez finanční podpory neobejde a sponzorů, kteří by poskytli finance na pokrytí nákladů je skutečně poskrovnu. Jde o první ročník unikátní akce, která spojuje prvky sportu (HMB), experimentální archeologie ve formě předvádění života našich předků, s prvky kulturně-historické zábavy. Pokud se dílo povede a tento první ročník bude úspěšný, vytvoříme společně tradici a tuto akci budeme pořádat každý rok :) Za každý příspěvek tisíceré díky, je to na dobrou věc. Podpoříte tím nově vznikající HMB sport, rozvoj kultury, dějepisnou osvětu a především společenské vyžití nejen pro dospělé, ale i pro ty nejmenší a pomůžete tím aby naše akce mohla pokračovat i v letech budoucích!


Podpořte nás prosím finančně na Startovači! Za každou zaslanou korunu moc děkujeme! Pořádání takových akcí je čím dál tím víc finančně náročnější a my bychom rádi vytvořili pěknou tradici, akci, na kterou nezapomeneme, kterou si všichni krásně užijeme a na které se všichni jednou za rok potkáme :) Bohužel žádný sponzor, který by poskytl finanční pomoc se neobjevil, proto volíme tuto cestu. Pokud přispějete, budeme nesmírně vděčni, každopádně děkujeme i za sdílení! Přispět můžete na stránce Startovače ZDE.


Pokud chcete jednoduše podpořit naši akci, můžete zaslat sponzorskou SMS ve výši Kč 100,-- na tel.číslo 90211 ve tvaru "START 8800". Za každou zaslanou korunu mockrát děkujeme! :)



Další galerie
bottom of page